INGREDIENTAI: 1 vienetas jaučio liežuvio (apytikriai 1.5 kg)
Marinatui:
2 litrai vandens (apytikriai)
45 gramai druskos
1 saujelė kvapiųjų pipirų
2 skiltelės česnako (smulkintų)
2 vienetai lauro lapų
Virimui:
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
1/4 vieneto salierų šaknų
2 vienetai lauro lapų
šiek tiek kvapiųjų pipirų
Padažui:
2 stiklinės moliūgų (pjaustytų kubeliais)
1 stiklinė daržovių sultinio (arba vištienos, arba sultinio, kuriame virė liežuvis)
1/3 stiklinės balto sauso vyno
0.5 vieneto svogūnų
1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
2 šaukšteliai maltos ciberžolės
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį krakmolo (arba miltų, nebūtina)
Toliau skaitykite paspaudę
Išsamiau