INGREDIENTAI: 300 gramų kvietinių miltų
190 mililitrų pieno
1 šaukštas aliejaus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais.
2.
Pieną užvirinti su druska, supilti ant miltų, išmaišyti. Supilti aliejų ir maišyti šaukštu, kol tešla pravės tiek, kad būtų galima minkyti rankomis.
3.
Išminkius tešlą padalinti į nedidelius kamuoliukus, turėtų išeiti 13 - 15 kamuoliukų.
4.
Kepti karštoje sausoje keptuvėje, kol atsiras gelsvos pūslės, tada apversti. Iškeptas tortilijas, dėti vieną ant kitos, uždengti sudrėkintu rankšluosčiu ir palikti atvėsti.