INGREDIENTAI: 2 vienetai vištienos krūtinėlės
150 gramų džiūvėsėlių
30 gramų sviesto
20 gramų parmezano sūrio
1 vienetas apelsinas (sulčių)
1 vienetas apelsino žievelės (tarkuotos)
1 skiltelė česnako (trinto)
2 šaukšteliai peletrūno
pagal skonį prieskonių vištienai
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos krūtinėlę supjaustyti šiaudeliais, apšlakstyti apelsino sultimis, pabarstykite žievelėmis bei prieskoniais ir 2 val. pamarinuoti.
2.
Tarkuotą sūrį sumaišyti su džiuvesėliais, trintu česnaku ir peletrūnu.
3.
Vištieną įmerkti į tirpintą sviestą, apvoliotį džiuvesėlių bei prieskonių mišiniu.
4.
Sudėkite į kepimo formą ir kepkite įkaitintoje iki 180°C orkaitėje 25-30 min.
5.
Tiekite karštas su šviežių daržovių salotomis arba tinka kaip šaltas užkandis.