INGREDIENTAI: Pagrindui:
200 gramų datulių (naudojome minkštas, jei kietesnės, pamirkykite vandenyje)
150 gramų migdolų
100 gramų avižinių dribsnių
50 gramų kokoso drožlių
3 šaukštai kakavos
2 šaukštai augalinės alternatyvos jogurtui (naudojome „Alpro“ su kokosais, bet tinka ir kitokių skonių)
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 šaukštas tirpios kavos (ištirpintos 2 v.š. karšto vandens)
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
150 gramų anakardžių riešutų (išmirkytų per naktį šaltame vandenyje arba 30 min. karštame, ką tik užvirusiame)
50 mililitrų augalinio migdolinio gėrimo (naudojome „Alpro“)
50 gramų kokosų aliejaus
2 šaukštai klevų sirupo (ar kito saldiklio)
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Papuošimui:
20 gramų juodojo šokolado
Toliau skaitykite paspaudę
Išsamiau