INGREDIENTAI: 6 vienetai paprikos
0.5 vieneto aguročio (nedidelio)
1/4 gūželės kopūstų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nupjauti paprikų viršūnėles su koteliu ir iš jų vidaus išimti visas sėklas. Morkas sutarkuoti burokine tarka. Svogūną ir agurotį supjaustyti kubeliais, kopūstą - šiaudeliais.
2.
Morką, svogūną, agurotį ir kopūstą patroškinti keptuvėje ant silpnos ugnies su trupučių aliejaus, kol daržovės suminkštės.
3.
Paprikas prikimšti troškintomis daržovėmis sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
4.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.
5.
Patiekiant, galima papuošti morkų arba petražolių lapeliais.