INGREDIENTAI: 100 gramų surimi lazdelės (naudojau VIČI CLASSIC )
4 riekelės balta duona
50 gramų fermentinio sūrio
1 skiltelė česnako
1 šaukštas majonezo
pagal poreikį sviesto
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų
pagal poreikį česnakų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Visas duonos riekeles tolygiai aptepame sviestu.
2.
Indelyje sumaišome griežinėliais pjaustytas surimi lazdeles, tarkuotą sūrį, smulkintą česnaką ir česnako laiškus, majonezą, druską ir pipirus.
3.
Į keptuvę sviestu žemyn dedame dvi duonos riekeles, ant jų gausiai uždedame įdaro ir kepame ant silpnesnės nei vidutinės kaitros apie 4 minutes, kol duona gražiai apskrunda. Tuomet ant įdaro dedame likusias duonos riekeles, sviestu į viršų. Atsargiai prilaikydami apverčiame sumuštinius, uždengiame keptuvę ir kepame dar kelias minutes.