INGREDIENTAI: 300 gramų rūkytos vištienos file (naudojau karšto rūkymo)
290 gramų konservuotų ananasų (pjaustytų gabaliukais)
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
150 gramų fermentinio sūrio
pagal skonį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos filė supjaustyti nedideliais gabaliukais. Kiaušinius ir sūrį sutarkuoti burokine tarka.
2.
Į lėkštę pastatyti konditerinį žiedą. Ant lėkštės dugno dėti truputį majonezo ir jį paskirstyti, tuomet sudėti gabaliukais smulkintą vištieną, dėti majonezą, ant viršau sudėti konservuotų ananasų gabaliukus ir vėl majonezą. Kitam sluoksniui dėti tarkuotus kiaušinius ir majonezą.
3.
Paskutinis torto sluoksnis turi būti tarkuoto sūrio ir majonezo. Paruoštą tortą pastatyti į šaldytuvą sutvirtėti.