INGREDIENTAI: 1 vienetas romaninių salotų
2 vienetai agurkų
100 gramų karštai rūkyta antienos filė (naudojau Kithenme)
1 sauja vyšninių pomidorų
1 saujelė salotų mišinio
Padažui:
2 šaukštai graikiško jogurto
1 šaukštas apelsinų sulčių
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Romaninę salotą nuplauname ir išskirstome lapeliais.
2.
Agurkus supjaustome juostelėmis, vyšninius pomidorus perpjauname per pusę.
3.
Antienos filė supjaustome juostelėmis.
4.
Padažui skirtus produktus sumaišome.
5.
Į dubenį dedame antienos ir agurkų juosteles, pomidorų puseles ir nuplautą salotų mišinį. Salotas pagardiname padažu, išmaišome. Šios masės dedame į Romaninės salotos lapelius. Sudedame gražiai į lėkštę ir vaišinamės.