INGREDIENTAI: 200 gramų lašišos filė
2 lapai bemielės sluoksniuotos tešlos
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
4 šaukštai kreminio sūrio
1 šaukštelis džiovintų krapų (arba šviežių)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišos file pasmulkinti. Svogūną smulkiai supjaustyti.
2.
Tešlą iškočioti iki vidutinio storumo, kad būtų šiek tiek plonesni ir didesni lakštai.
3.
Ant abiejų lakštų padalinti kreminį sūrį ir paskirstyti per visą plotį, pabarstyti krapais, padalinti lašišos gabaliukus, pabarstyti svogūnais. Kiekvieną lakštą susukti į suktinuką. Tuomet supjaustyti griežinėliais.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti pyragaičius.
5.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 minučių iki kol parus ir iškeps.