INGREDIENTAI: 10 vienetų lietinių blynų
500 gramų ančių širdelių
200 gramų marinuotų kelmučių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas medaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Širdeles susmulkiname į maždaug 4 dalis, svogūną supjaustome kubeliais, morką sutarkuojame.
2.
Širdeles apkepiname keptuvėje su įkaitintu aliejumi ant šiek tiek didesnės kaitros nei vidutinė, tada beriame svogūną, po 2-3 min į keptuvę keliauja morka ir kelmučiai. Prieš baigiant kepti, dedame medų, beriame druską ir pipirus, pakepiname dar apie 2-3 min. Įdaras paruoštas.
3.
Ant lietinio blyno vidurio dedame po šaukštą įdaro ir suformuojame "vokelius", tada įdarytus blynus apkepiname po 1-2 min iš abiejų pusių keptuvėje su trupučių aliejaus.