INGREDIENTAI: 560 gramų lašišos
120 gramų morkų
100 gramų paprikos
80 gramų sviesto
80 gramų pievagrybių
70 gramų svogūnų
1 vienetas citrinų
1 šlakelis balto vyno
pagal skonį aitriosios paprikos
pagal skonį krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
LAŠIŠOS VOKELYJE PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišą supjaustome 140 g gabalėliais.
2.
Supjaustome morkas, paprikas, pievagrybius ir svogūnus.
3.
Viską sumaišome, paskaniname druska, pipirais ir baltu vynu.
4.
Ant sviestinio popieriaus lakšto dedame kelis šaukštus daržovių, o ant viršaus pasodiname lašišą.
5.
Ant viršaus dedame kelias šakeles krapų ir sviesto.
6.
Paskaniname druska ir pipirais.
7.
Susukame sviestinį popierių ir dar kartą įvyniojame į kepimo foliją.
8.
Tą patį padarome su likusiais trimis gabaliukais.
9.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių.