INGREDIENTAI: 300 gramų krevečių be kevalo
250 gramų makaronų
150 mililitrų grietinėlės
100 gramų gorgonzola sūrio (tinka ir kiti pelėsiniai sūriai)
20 gramų sviesto
4 skiltelės česnako
2 žiupsneliai džiovinto raudonėlio
6 riekelės jalapenų
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išverdame makaronus. Aš verdu vadinamus “al dente", puskiečius.
2.
Česnaką smulkiai supjaustome. Sūrį supjaustome nedideliais gabalėliais.
3.
Ant sviesto apkepam česnaką. Sudedame krevetes. Beriame druską, pipirus, smulkintus jalapenus. Kepame, vartant, kelias minutes. Supilame grietinėlę ir dedame pelėsinį sūrį. Kai grietinėlę užverda ir sūris ištirpsta, į padažą sudedame makaronus ir gerai išmaišome.