INGREDIENTAI: 650 gramų varškės
3 pakeliai želės (įvairių spalvų)
200 mililitrų kokosų pieno
100 gramų cukraus
50 mililitrų vandens (želatinai)
25 gramai želatinos milteliai
2 šaukštai aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pagal nurodymus ant pakelių, paruošti skirtingų skonių želę. Jei nurodyta vienam pakeliui naudoti 500 ml, pilti 300 ml, kad želė būtų tvirtesnė. Ją atvėsinti ir palikti visiškai sustingti. Sustingusią želė supjaustyti gabalėliais.
2.
Želatiną užpilti 50 ml vandens ir palikti 15 min., kad išbrinktų. Išbrinkusią reikia ištirpinti vandens garų vonelėje. Indelį su išbrinkusia želatina uždėkite ant puodo su lėtai verdančiu vandeniu, kad indelio dugnas nesiektų vandens. Nuolat maišant, kaitinkite (neužvirinkite). Ištirpintą želatiną palikti atvėsti iki kambario temperatūros.
3.
Sudėkite varškę, cukrų, aguonas, kokoso pieną į trintuvą ir sutrinkite iki purios baltos masės. Įmaišykite ištirpintą atvėsusią želatiną ir viską gerai išmaišykite. Sudėti želės gabaliukus, išmaišyti.
4.
Supilkite masę į formą ir pastatykite sūrį į šaldytuvą, kad sustingtų. Geriausiai, kad pastovėtų per naktį.