INGREDIENTAI: 1 kilogramas karpio (išvalyto)
70 gramų vytinto kumpio (plonai pjaustyto)
50 gramų lašinukų
1 skiltelė česnako
1 šakelė rozmarino
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį čiobrelių
pagal skonį krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašinius supjaustyti kubeliais, suberti į dubenį.
2.
Čiobrelius, krapus, rozmarino šakelę ir česnako skiltelę susmulkinti, suberti į dubenį su lašinukais ir išmaišyti.
3.
Ant karpio filė dėti paruošto lašinukų mišinį. Uždengti kumpio griežinėliais.
4.
Kepti grilyje arba įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.