INGREDIENTAI: 1 vienetas kiaušinių (kietai virto)
40 gramų tuno savo sultyse
3 šaukšteliai svogūnų laiškų (smulkintų)
1 šaukštas žaliųjų žirnelių
1 šaukštelis raudonieji ikrai
1 šaukštelis majonezo
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kietai virtą kiaušinį perpjauti per pusę, išimti trynį.
2.
Nuo konservuoto tuno nupilti skystį.
3.
Trynį sutrinti šakute, sudėti tuną, 2 šaukštelius smulkintų svogūno laiškų (1 palikti papuošimui), majonezą, įberti pipirų, viską išmaišyti.
4.
Įdarą sudėti į baltymus, papuošti žirneliais, svogūnų laiškais, raudonais ikriukais.