INGREDIENTAI: 1 vienetas batono
1.5 vieneto vištienos krūtinėlės (virtos, arba 2 mažų)
125 gramai fermentinio sūrio (tarkuoto)
1 vienetas pomidorų
3 šaukštai grietinės
3 šaukštai pomidorų padažo
1.5 šaukštelio garstyčių
2 skiltelės česnako
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištos krūtinėlę ir pomidorą supjaustyti nedideliais gabalėliais.
2.
Česnaką išspausti ar sutarkuoti smulkia tarka. Įmaišyti smulkintus krapus, tarkuotą sūrį, suberti prieskonius, įdėti pomidorų padažą, grietinę, garstyčias ir viską gerai išmaišyti.
3.
Batoną supjaustyti riekelėmis, uždėti paruoštą įdarą ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 18 - 20 minučių.