INGREDIENTAI: 200 gramų grietinės
200 gramų miltų
150 gramų cukraus
120 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
100 gramų maltų migdolų
100 gramų trešnių
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išsukame su cukrumi. Supilame ištirpintą sviestą. Sudedame grietinę. Masę gerai išmaišome.
2.
Beriame maltus migdolus (jei tokių neturite - migdolus pasmulkiname virtuviniu smulkintuvu). Įsijojame multus su kepimo milteliais. Tešlą išmaišome.
3.
Pilame į keksiukų formeles. Trešnes nuplauname, išimame kauliukus. Į kiekvieną formelę įdedame po kelias trešnes. Galima viršų pabarstyti migdolų riešutų plokštelėmis.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.