INGREDIENTAI: 550 gramų sluoksniuotos tešlos
230 gramų konservuotų mandarinų (nukoštų)
150 gramų maskarponės sūrio
100 gramų kreminės varškės
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas kiaušinių trynių
70 gramų cukraus
30 gramų kukurūzų krakmolo
šiek tiek vanilinio cukraus
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai pieno
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į keksiukų formeles įdėti po kepimo popieriaus juostelę - taip iškepusius pyragaičius bus lengviau išimti (žr. nuotraukoje). Tešlą supjaustyti į 12 kvadratėlių ir visus išdėlioti į keksiukams skirtas formeles.
2.
Varškę, maskarponės sūrį, cukrų, vanilinį cukrų, krakmolą, kiaušinį ir trynį gerai išplakti ir padalinti į tešlos formeles. Ant viršaus sudėti mandarinų skilteles, tešlos kraštus sujungti ir užsukti. Viršų aptepti kiaušinio ir pieno plakiniu.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 - 30 minučių. Iškepusius pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!