INGREDIENTAI: 6 vienetai prancūziškų ragelių
480 gramų mocarela sūrio (2 pakelių)
200 gramų šaltai rūkytos lašišos
125 gramai kreminio sūrio (varškės)
1 vienetas pomidorų (naudojau "Jaučio širdį")
1 sauja salotų
1 saujelė pistacijų (be lukštų, smulkintų)
pagal poreikį balzamiko kremo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kruasanus perpjaukite išilgai pusiau.
2.
Lašišą supjaustykite riekelėmis, pomidorą ir mocarelos sūrį griežinėliais.
3.
Ant ragelio apatines dalies užtepkite sluoksnį kreminio varškės sūrio, tada dėkite salotų lapą, lašišos, pomidoro bei mocarelos sūrio, pagardinkite balazmiko kremu, pabarstykite pistacijomis. Suvožkite ir ragaukite. Skanaus.