INGREDIENTAI: 200 gramų ramen makaronai (naudojome "Santa Maria")
1 litras daržovių sultinio
2 galvos pak choi salotos
150 gramų šitaki grybų
200 gramų tofu
70 gramų špinatų
3 šaukštai sojos padažo (naudojome "Santa Maria")
2 šaukštai imbiero (smulkiai pjaustyto)
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas ryžių acto
2 šaukšteliai nerafinuoto cukraus
2 skiltelės česnako
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
pagal skonį pipirų (naudojome "Santa Maria")
200 gramų sojų pupelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Makaronus išvirkite pagal ant pakuotės esančius nurodymus. Supilkite į koštuvą ir perplaukite šaltu vandeniu.
2.
Užkaiskite daržovių sultinį.
3.
Susmulkinkite česnaką, imbierą ir česnaką suberkite į sultinį. Užvirkite ir sumažinkite kaitrą.
4.
Aliejuje apkepkite šitakius ir sudėkite į sultinį.
5.
Išilgai susmulkinkite Pak Choi salotas ir sudėkite į sultinį.
6.
Mažais kubeliais supjaustykite tofu sūrį.
7.
Makaronus, tofu sūrį, sojų pupeles ir špinatus išskirstykite į 4 dubenėlius.
8.
Dar kartą užvirkite sultinį, sudėkite nerafinuotą cukrų bei supilkite sojų padažą ir ryžių actą.
9.
Karštą sultinį supilkite į paruoštus dubenėlius, o pildami įsitikinkite, kad į kiekvieną dubenėlį pakliūtų reikiamas kiekis šitakių. Skanaus!
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.