INGREDIENTAI: 400 gramų vištienos filė
250 gramų agurkų
4 vienetai kiaušinių (virtų)
50 gramų lukštentų saulėgrąžų (kepintų)
1 sauja svogūnų laiškų (smulkintų)
1 sauja krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
Padažui:
200 gramų majonezo
2 šaukšteliai grūdėtųjų garstyčių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išvirkite vištieną pasūdytame vandenyje. Virkite, nuo vandens užvirimo, apie 15-20 minučių. Atvėsinkite ir supjaustykite kubeliais ar juostelėmis.
2.
Supjaustykite virtus kiaušinius. Agurkus supjaustykite juostelėmis.
3.
Viską sudėkite į dubenį, suberkite saulėgrąžas, įberkite druskos.
4.
Sumaišykite majonezą, garstyčias, pipirus ir užpilkite ant salotų, viską gerai išmaišykite.