INGREDIENTAI: 2 vienetai tortilijų (viso grūdo paplotėliai)
2 vienetai agurkų
50 gramų fetos sūrio
50 gramų karštai rūkyta antienos filė
1 sauja vyšninių pomidorų
2 lapai salotų
2 šaukštai majonezo
1 šlakelis citrinų sulčių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Tortilijas patepame majonezu.
2.
Pomidorus perpjauname per pusę, agurkus supjaustome šiaudeliais, salotų lapelius pasmulkiname.
3.
Antienos filė supjaustome plonomis juostelėmis.
4.
Ant tortilijų dedame salotų, daržovių, antienos, pasmulkiname feta sūrio, apšlakstome citrinos sultimis, pagardiname šviežiai grūstais pipirais. Tortilijas susukame. Skanaujame.