INGREDIENTAI: 10 vienetų vyšninių pomidorų
10 vienetų juodųjų alyvuogių (be kauliukų)
1 vienetas agurkų (vidutinio dydžio)
100 gramų fetos sūrio (tvirtesnės)
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų (mažo)
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1/4 šaukštelio džiovinto raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Agurkus supjaustyti į 5 vienodo dydžio storus griežinėlius.
2.
Fetos sūrį supjaustyti į 5 vienodo dyžio kubelius.
3.
Svogūną perpjauti į 5 dalis.
4.
Ant kiekvieno iešmelio mauti agurką, pomidorą, fetos kubelį, svogūno gabalėlį, dvi alyvuodes ir pomidorą.
5.
Visus iešmelius sudėti į lėkštę, apšlakstyti aliejumi ir pabarstyti raudonėliu.