TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Šiandien minėtina:
Mielinės tešlos vyniotinis
Mielinės tešlos vyniotinis



INGREDIENTAI:
Įdarui:
500 g mėsos, maltos
1 pundelio žalumynų
200 g sūrio
Tešlai:
450 g miltų
230 ml vandens
1 a.š. mielių, sausų
1 v.š. cukraus
0,5 a.š. druskos
50 ml aliejaus

 

PARUOŠIMO BŪDAS:

Mielės sumaišykite su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkykite tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus. Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalumynais. Iškočiokite tešlą, ant jos paskirstykite įdarą ir susukite. Dėkite vyniotinį ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30 - 40 minučių. Ištepkite vyniotinio viršų kiaušiniais, sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę iki 180°C temp. ir kepkite 40 - 45 minučių.




admin · 2020-12-21 09:00 · 370 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt