INGREDIENTAI: 3 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
210 gramų riešutų sviesto
200 gramų cukraus
110 gramų sviesto
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis cinamono
pagal poreikį rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti riešutų sviestą, sviestą, įmušti kiaušinius, suberti cukrų ir išmaišyti. Tuomet berti miltus, kepimo miltelius ir cinamoną.
2.
Paruoštą tešlą dėti į kepimo formą ir paskirstyti per visą plotį 1 cm storio sluoksniu. Tešlą pabadyti šaukšto kotu ir pabarstyti ruduoju cukrumi.
3.
Kepti įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje 25 minutes.
Patarimai:
•
Naudota 40 x 25 cm kepimo forma.