INGREDIENTAI: 7 riekelės duonos
250 gramų konservuotų pupelių
150 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai obuolių (nuluptų, rūgščių )
1 sauja poro (supjaustyto)
1 sauja krapų (smulkintų)
3 skiltelės česnako
pagal skonį majonezo
pagal poreikį aliejaus (duonos kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Supjaustykite duoną nedideliais, norimo dydžio kubeliais ir pakepinkite juos aliejuje, kol gražiai apskrus. Palikite atvėsti.
2.
Sūrį ir obuolius supjaustykite kubeliais. Į dubenį sudėkite sūrį, nukoštas pupeles, obuolius, atvėsusią duoną, porą, krapus ir įspauskite česnaką.
3.
Sudėkite majonezą ir išmaišykite. Skanaus!