INGREDIENTAI: 250 gramų triušienos (gabaliukų troškinimui)
1 vienetas poro
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
4 vienetai pievagrybių
1 sauja žaliųjų žirnelių
1 pundelis krapų
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis žaliųjų pipirų (šviežiai grūstų)
pagal skonį druskos
100 mililitrų grietinėlės
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną ir česnaką pasmulkiname, morką supjaustome griežinėliais, porą žiedais, pievagrybius riekelėmis.
2.
Keptuvėje ištirpiname sviestą, įkaitiname aliejų. Sudedame porus, morką ir svogūną. Pakepiname kelias minutes. Suberiame česnaką, pakaitiname, kol paskleis nuostabų aromatą. Tada sudedame mėsos gabalėlius. Pakepiname, kol mėsa apskrus. Sudedame pievagrybius, žirnelius. Pakepiname keletą minučių. Pagardiname druska, pipirais, pilame grietinėlę ir patroškiname 10 – 15 min. Pabarstome smulkintais krapais.