INGREDIENTAI: 1 kilogramas raugintų kopūstų
400 gramų antienos (troškinimui, gabalėlių)
200 gramų marinuotų kelmučių
2 vienetai svogūnų
100 gramų razinų
3 skiltelės česnako
2 šaukštai medaus
1 šaukštas kumino
1 šaukštas cukraus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mėsą pabarstome druska bei pipirais.
2.
Nuo kopūstų nupilkite skystį. Suberkite į kopūstus cukrų, gerai permaišykite.
3.
Svogūną ir česnaką supjaustome kubeliais ir apkepiname keptuvėje su aliejumi. Kai svogūnai suminkštės, dedame antieną, pakepiname kelias minutes. Tada dedame raugintus kopūstus, kelmučius, garstyčias ir razinas, beriame kuminą ir pagal skonį druskos bei pipirų. Viską troškiname po dangčiu apie 20-30 min. Troškinimo pabaigoje įdėkite medaus, uždenkite dangtį ir dar 5 min palaikykite ant vidutinės kaitros.