INGREDIENTAI: 500 gramų kreminės varškės
4 vienetai kiaušinių
0.5 stiklinės pieno
50 gramų manų kruopų
50 gramų sviesto
3 šaukštai skysto medaus
1 saujelė razinų
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Manus užpilkite pienu ir leiskite išbrinkti.
2.
Varškę, medų, kiaušinius, vanilinį cukrų ir tirpintą sviestą gerai išsukite. Sudėkite išbrinkusias manų kruopas, berkite razinas ir gerai išmaišykite.
3.
Kepimo indelius patepkite sviestu ir pabarstykite šiek tiek manų kruopų ar džiūvėsėlių, supilkite 2/3 indelio tūrio varškės masės.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 25 min. Valgykite su pasirinktu padažu.