INGREDIENTAI: 160 gramų kvietinių miltų
160 mililitrų vandens
1 vienetas kiaušinių
60 gramų sviesto
2 šaukšteliai cukraus
pagal poreikį rudojo cukraus
pagal poreikį malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ant vidutinės kaitros nedideliame puode ištirpinkite sviestą, pilkite vandenį ir berkite cukrų, viską gerai išmaišykite, kad susijungtų į vieną masę. Kaitinkite, kol masė užvirs ir tada berkite miltus, pastoviai maišant šluotele, užmaišykite vientisą tešlą.
2.
Nuimkite tešlą nuo ugnies ir leiskite jai kažkiek atvėsti, o tada įmuškite kiaušinį ir viską gerai permaišykite.
3.
Gnybkite tešlos ir rankomis formuokite nedidelius kamuoliukus.
4.
Sumaišykite rudąjį cukrų ir cinamoną.
5.
Tešlos kamuoliukus dėkite kepti į įkaitinta vaflinę. Iškeptus, kol dar karšti, apvoliokite rudojo cukraus ir cinamono mišinyje.