INGREDIENTAI: 250 gramų varškės
200 gramų miltų
100 gramų sviesto
3 šaukštai cukraus
3 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį cukraus (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę ištrinkite su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Sviestą ištirpinkite ir išsukite su varške.
2.
Į varškę sudėkite miltus, kepimo miltelius ir užminkykite vienalytę tešlą. Tešlą palaikykite šaldytuve 1 val.
3.
Iškočiokite tešlą gana plonai ir stikline išspauskite apskritimus.
4.
Kiekvieną apskritimą apibarstykitr cukrumi, perlenkite pusiau, vėl pabarstykite cukrumi ir vėl perlenkite, suformuodami trikampį. Jo virštų vėl pabarstykite cukrumi.
5.
Sausainus sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
6.
Kepama iki 180 laipsnių įkaitntoje orkaitėhe apie 25-34 min. iki gražiai paruduos. Skanaus!