INGREDIENTAI: 4 vienetai saldžiųjų bulvių
100 gramų fetos sūrio
40 gramų saulėgrąžų daigai
4 šaukštai granatų sėklų
2 šaukštai prieskonių mišinio (naudojome Santa Maria)
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bulves nulupkite. Prieš pjaustydami, bulves sudėkite ant medinio šaukšto, kad jos tvirtai gulėtų ir netyčia jų neperpjautumėte. Suraikykite plonais griežinėliais, tačiau neperpjaukite iki galo.
2.
Bulves sudėkite į kepimo indą, apšlakstykite aliejumi ir pabarstykite SANTA MARIA HELLO CURRY prieskoniais. Kepkite 175oC temperatūroje apie 50–60 minučių, kol suminkštės.
3.
Išimkite iš orkaitės ir pabarstykite smulkinta feta, saulėgrąžų daigais, granatų sėklomis, ant viršaus dar užberkite SANTA MARIA HELLO CURRY prieskonių.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.