INGREDIENTAI: 700 gramų maltos kalakutienos (naudojau "Lapino puotos" smulkintą kalakutieną)
2 vienetai obuolių
2 vienetai svogūnų (nedidelių)
1 vienetas kiaušinių
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal poreikį maltų džiūvėsėlių
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus ir obuolius susmulkinkite mažais kubeliais. Šlakelyje įkaitinto aliejaus pirmiausia apkepinkite svogūnus, tada berkite obuolius ir kepkite, kol truputį suminkštės ir viską atvėsinkite.
2.
Į smulkintą kalakutieną suberkite smulkintas česnako skilteles, sukrėskite svogūnus ir obuolius, įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite. Pagal skonį pagardinkite druska, pipirais ir dar kartą gerai išminkykite.
3.
Suformuokite kotletus. Apvoliokite džiuvėsėliuose iš abiejų pusių ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol gerai iškeps. Patiekti su salotomis.