INGREDIENTAI: 150 gramų pievagrybių
100 gramų varškės
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako (arba pagal skonį)
1 žiupsnelis džiovinto raudonėlio
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną ir pievagrybius smulkiai supjaustyti.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, berti svogūnus, pakepti ant stiprios kaitros 3 minutes, tuomet sumažinti kaitrą, suberti pievagrybius, berti druską, išmaišyti ir kepti apie 5 minutes iki kol pievagrybiai iškeps.
3.
Į keptuvę su pievagrybiais berti pipirus, raudonėlį, įspausti česnaką, išmaišyti, kepti dar 1 minutę.
4.
Į dubenį dėti varškę, paruoštą pievagrybių masę ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
Patarimai:
•
Jei norisi pikantiškiau papildomai galima įdėti šaukštą majonezo.