INGREDIENTAI: 1 vienetas avokadų (gerai prinokusio)
2 riekės duonos
šiek tiek citrinų sulčių (tinka ir žaliųjų citrinų)
šiek tiek jūros druskos
šiek tiek aitriosios paprikos miltelių
šiek tiek sezamo sėklų
šiek tiek migdolų drožlių
šiek tiek daigų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Duoną paskrudinkite iki traškumo.
2.
Migdolų drožles ir sezamo sėklas paskrudinkite sausoje keptuvėje.
3.
Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką, įpjaukite avokadą pailgomis justelėmis ir išimkite avokado minkštimą, užspauskite citrinų sulčių.
4.
Avokado riekeles išdėliokite ant paskrudintos duonos. Barstykite druskos, prieskonių, migdolų drožlių bei sezamo.