INGREDIENTAI: 400 gramų vyšninių pomidorų
200 mililitrų grietinėlės
1 vienetas burrata sūrio
3 skiltelės česnako
pagal skonį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį čili dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Česnaką smulkiai supjaustyti.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti česnaką, pomidorus, apkepti apie 5 min. iki kol suminkštės. Tuomet pomidorus kiek suspausti mentele, kad šie susprogtų ir išsiskirtų sultys.
3.
Į keptuvę su pomidoriukais pilti grietinėlę, berti druską, pipirus, čili dribsnius, išmaišyti ir patroškinti kelias minutes.
4.
Butratos sūrį suplėšyti, sudėti į keptuvę su padažu.
Patarimai:
•
Į paruoštą padažą galima sudėti virtus bulvių virtinukus, makaronus ir permaišyti. Taip pat tiekti su kepsneliais ir kitais patiekalais.