INGREDIENTAI: 6 vienetai obuolių
650 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
2 vienetai kiaušinių trynių
1 stiklinė miltų
60 mililitrų apelsinų sulčių
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai rudojo cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 C, rinkitės funkcija su ventiliatoriumi.
2.
Obuolius nuskuskite ir stambiai sutarkuokite arba susmulkinkite su virtuvės kombainu.
3.
Iš visu kitu ingredientų užmaišykite tešlą.
4.
Sumaišykite obuolius su tešla ir perdėkite į kepimo indą.
5.
Pašaukite į orkaitę ir kepkite 30 - 45 minutes, kol viršus taps gražios auksinės spalvos. Skanaus!