INGREDIENTAI: 5 vienetai agurkų (didesnių arba 6 mažesnių)
10 vienetų vyšninių pomidorų (arba 2 supjaustytų didelių)
5 skiltelės česnako
1 pundelis krapų
1 šaukštas druskos
2 šaukšteliai cukraus
6 vienetai juodųjų pipirų (apytikriai, žirneliais)
1 vienetas lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Agurkus ir pomidorus perpjauti pusiau. Krapus susmulkinti, česnako skilteles perpjauti į kelias dalis.
2.
Į plastikinį indą sudėti agurkus, pomidorus, krapus, česnakus, pipirus, lauro lapą. Pabarstyti druska, cukrumi. Sandariai uždaryti ir gerai papurtyti.
3.
Palikti kambario temperatūroje 2 - 3 valandoms.