INGREDIENTAI: 370 gramų miltų
4 vienetai kiaušinių
200 mililitrų pieno (kambario temperatūros)
190 gramų sviesto (minkšto)
150 gramų cukraus
135 gramai šokoladinio kremo nutella (arba kito šokoladinio kremo )
15 gramų kepimo miltelių
2 šaukšteliai kakavos (nesaldžios)
šiek tiek druskos
šiek tiek vanilės aromato
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sviestą išsukti su cukrumi ir trupučiu druskos iki purios masės, įmušti po vieną kiaušinį ir išplakti.
2.
Po to supilti pieną, vanilę, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir viską gerai išmaišyti.
3.
Padalinti tešlą į 2 dalis. Vieną dalį sumaišyti su nutella ir kakava, kitą palikti šviesią.
4.
Į kekso formą pakloti kepimo popierių, supilti šviesią tešlą, ant jos - tamsią. Kadangi tamsi tešla sunkesnė, ji įsimaišys į šviesią. Kepti 170 - 175 C laipsnių orkaitėje apie 60 - 70 minučių.