INGREDIENTAI: 500 gramų maltos vištienos
1 vienetas mango vaisiaus (pjaustyto kubeliais)
4 vienetai mėsainių bandelių
1 vienetas pomidorų (pjaustyto kubeliais)
4 lapai romaninių salotų
1 vienetas baltųjų svogūnų
1 sauja kalendros (žviežių)
1 vienetas žaliųjų citrinų
1 pakelis prieskonių vištienai (naudojome Santa Maria)
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių (naudojome Santa Maria)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Maltą vištieną sumaišykite su prieskonių mišiniu ir suformuokite 4 vienodo dydžio mėsainių paplotėlius. Padėkite į šaldytuvą atvėsti, kol paruošite likusius ingredientus.
2.
Salsai sumaišykite kubeliais pjaustytus mangus ir pomidorus, susumulkintą baltąjį svogūną, kalendrą, išspausti žaliosios citrinos sultis, druską ir aitriųjų paprikų dribsnius.
3.
Paruoškite keptų aitriųjų paprikų mėsainių padažą, kaip nurodyta.
4.
Ant grotelių vidutinėje kaitroje po 3–4 minutes iš abiejų pusių apkepkite mėsainių paplotėlius, kol vištiena visiškai iškeps.
5.
Ant grotelių trumpai apkepkite bandeles ir formuokite mėsainius.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.