TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Blogos kojos ir gerą galvą iš kelio išveda
Greitai marinuoti virti burokėliai
Greitai marinuoti virti burokėliai



INGREDIENTAI:
1 kilogramas burokėlių
1 pundelis kalendros (arba petražolių ar krapų)
4 šaukštai aliejaus (apytikriai)
4 šaukštai obuolių acto
3 šaukštai citrinų sulčių (šviežiai spaustų)
3 šaukšteliai rudojo cukraus
1 šaukštelis himalajų druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą įpilti vandens, užvirti, sudėti burokėlius ir virti apie 35 minutes iki kol išvirs, tuomet nulupti ir supjaustyti stambesnėmis skiltelėmis, sudėti į dubenį.

2.
Kalendras susmulkinti.

3.
Į dubenį su burokėliais suberti druską, rudąjį cukrų, supilti citrinos sultis, obuolių actą ir aliejų, labai gerai išmaišyti ir palikti kambario temperatūroje bent 4 valandoms.

4.
Tuomet burokėlius padėti į šaldytuvą ir ragauti po 12 valandų. Kuo ilgiau palauksite, tuo skanesni bus.




admin · 2024-06-14 03:33 · 79 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt