INGREDIENTAI: 3 vienetai kiaušinių
3 riekelės duonos (Urtės Anglijos įkvėptos kvietinės)
1 vienetas šalotinių svogūnų
0.5 mililitro vandens
pagal poreikį šitaki grybų
pagal poreikį grybų (Eringi)
pagal skonį parmezano sūrio
pagal skonį petražolių
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Susmulkiname pasirinktus grybus. Į įkaitintą keptuvę pilame alyvuogių aliejaus ir beriame smulkintą šalotinį svogūną. Gerai apkepiname ir suberiame grybus. Į keptuvę įpilame vandens ir leidžiame troškintis. Susmulkiname petražoles ir jomis bei druska ir pipirais pagardiname grybus.
2.
Aliejumi pašlakstome duonos riekeles ir gerai apkepiname sausoje keptuvėje ar ant grilio.
3.
Keptuvėje iškepame kiaušinius, pabarstome druska ir pradedame konstruoti sumuštinį: ant duonos riekelės dedame troškintus grybus, ant jų - iškeptą kiaušinį.
4.
Viską papuošiame grybais ir parmezanu.