INGREDIENTAI: 600 mililitrų apelsinų sulčių
600 mililitrų vandens
1 vienetas cinamono lazdelių
10 vienetų gvazdikėlių
10 vienetų kvapiųjų pipirų
5 gramai imbiero
5 vienetai kardamono
2 vienetai anyžiaus žvaigždutės
pagal skonį medaus
Papuošimui:
šiek tiek vyšnių sirupo (arba kitokio raudono sirupo ar skysčio nuo uogienės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą supilame sultis, vandenį, suberiame imbierą, prieskonius. Užverdame, nukeliame nuo ugnies ir paliekame 10-15 min.
2.
Nukošiame, pagardiname medumi pagal skonį.
3.
Stiklinių kraštus papuošiame sirupu, išpilstome gėrimą.
Patarimai:
•
Vietoje apelsinų sulčių galite naudoti mandarinų.