INGREDIENTAI: 2 vienetai vištienos krūtinėlės
10 griežinėlių saliamio
200 gramų pievagrybių
1 vienetas poro
1 gabalėlis sviesto
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Porą supjaustyti 0,5 centimetro griežinėliais, juos sumaišyti su gabalėliu sviestu, pipirais, druska ir alyvuogių aliejumi.
2.
Kepimo formą iškloti dvigubais folijos lakštais ir užlankstyti kraštus. Sudėti paruoštus porus.
3.
Vištienos krūtinėles apsukti saliamio griežinėliais ir dėti ant porų. Šalia išdėlioti pievagrybius ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje 25 - 35 minutes.