INGREDIENTAI: 1.5 kilogramo bulvių
4 vienetai kiaušinių
150 gramų kiaulienos lašinių (su raumenuku )
2 vienetai svogūnų
70 mililitrų pieno
pagal skonį druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sutarkuoti bulves ir pusantro svogūno.
2.
Lašinius ir pusę svogūno supjaustome kubeliais ir pakepiname keptuvėje. Sudedame į tarkius.
3.
Užverdame pieną ir supilame į tarkius, beriame druską ir pipirus, išmaišome.
4.
Išplakame kiaušinius ir supilame į tarkių masę, gerai išmaišome ir pilame į kepimo forma.
5.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1,5-2 valandas. O patiekiame, kaip kas mėgsta: su grietine arba grietinės ir spirgučių padažu. Mano šeima valgė ji be nieko.