INGREDIENTAI: 300 gramų virto kumpio (apytikriai)
150 gramų čederio sūrio (arba kito mėgstamo)
1 pundelis petražolių
0.5 šaukštelio garstyčių (arba pagal skonį)
pagal skonį majonezo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kumpį supjaustyti nedideliais gabalėliais, sūrį sutarkuoti smulkia burokine tarka arba labai smulkiai supjaustyti, tuomet viską sudėti į dubenėlį.
2.
Į dubenėlį su kumpiu ir sūriu dėti majonezą, garstyčias, berti druską, pipirus, smulkiai pjaustytas petražoles ir viską gerai išmaišyti.
Patarimai:
•
Ingredientų kiekius galima keisti pagal savo skonį ar turimą kiekį šaldytuve, tad labai puikus būdas sunaudoti turimus likučius.