INGREDIENTAI: 4 vienetai obuolių (nedidelių)
4 šaukštai graikinių riešutų (pasmulkintų)
4 šaukštai cukraus
2 šaukštai sviesto (minkšto)
2 šaukštai razinų
0.5 šaukštelio cinamono
1 šaukštas medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolių viršūnėles nupjauname ir vidų išskobiame.
2.
Dubenyje sumaišome sviestą su cukrumi, o tada suberiame smulkintus riešutus, razinas, cinamoną. Išmaišome.
3.
Šiuo įdaru užpildome obuolių vidų, uždengiame obuolio viršūnėlemis ir dedame į kepimo indą.
4.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-55 min.
5.
Iškeptus obuolius apšlakstome skystu medumi.