INGREDIENTAI: 400 gramų konservuotų baltųjų pupelių (naudojau sviestines)
300 gramų silkių filė
2 vienetai burokėlių (virtų, didesnių arba 3 mažesnių)
2 vienetai raugintų agurkų (didesnių arba 3 mažesnių)
1 sauja svogūnų laiškų (arba svogūno)
1 riekelė juodos duonos (didesnės arba 2 mažesnių)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kubeliais supjaustyti silkių filė, burokėlius, agurkus smulkiai supjaustyti, svogūno laiškus sukapoti, konservuotas pupeles perplauti po tekančiu vandeniu. Sudėti į dubenį.
2.
Kubeliais supjaustyti duonos riekelę, dėti į sausą keptuvę ir apkepinti kelias minutes, tuomet dėti į dubenį su salotomis.
3.
Į salotas berti druską, pipirus, dėti majonezą, išmaišyti.