INGREDIENTAI: 2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų pieno
3 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
3 šaukšteliai rudojo cukraus
1 vienetas apelsinų (arba citrinos)
40 gramų sviesto (tirpinto)
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą ištirpinkite, atvėsinkite.
2.
Kiaušinius išplakite su pienu bei tirpintu sviestu. Įmaišykite miltus, kepimo miltelius, įtarkuokite citrinos žievelę, berkite rudąjį cukrų bei išspauskite citrinos ar apelsino sultis. Viską permaišykite, kad susijungtų. Palikite pabrinkti apie 10 min.
3.
Kepkite mini blynelius ant vidutinės kaitros iš abiejų pusiu su trupučiu aliejaus, kol gražiai pagels. Tešlą ant keptuvės dėkite arbatiniu šaukšteliu.
4.
Patiekite apibarstytus cukraus pudra arba aplietus mėgstamu sirupu.