AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai bulvių (virtų)
2 vienetai kiaušinių (virtų)
1 vienetas burokėlių (virto)
pagal poreikį silkių filė
pagal poreikį majonezo
pagal skonį džiovintų petražolių (ar kitų prieskoninių žolelių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves sugrūsti.
2.
Ant maistinės plevelės dėti paruoštą bulvių košę, paskirstyti ir išlyginti, kad būtų 15 cm x 25 cm pločio.
3.
Kiaušinių baltymus ir trynius atkirti. Sutarkuoti.
4.
Ant bulvių košės suberti kiaušinių baltymus, tuomet trynius.
5.
Burokėlius sutarkuoti, nusausinti popierine servetėle ir sudėti ant trynių sluoksnio.
6.
Silkių filė supjaustyti siauromis juostelėmis, sudėti ant burokėlių išilgai per visą ilgį. Atsargiai susukti.
7.
Susuktą vyniotinį dėti į šaldytuvą kelioms valandoms. Pieš patiekiant vyniotinį aptepti majonezu, pabarstyti petražolėmis ir supjaustyti.
Patarimai:
•
Susukimui rekomenduoju pasinaudoti bambukiniu kilimėliu, kurio pagalba labai lengvai ir greitai susuksite vyniotinį. Ant jo dėkite maistinę plėvelę, sluoksniuokite užkandėlę, tuomet atsargiai laikydami už krašto susukite suktinuką, su kiekvienu sukimu nuimant kilimėlį ir maistinę plėvelę, kad neįsisuktų.